FENA biznis

Još jedan domaći brend solidaran sa sugrađanima

Saopćenje

Još jedan domaći brend solidaran sa sugrađanima – u subotu će Mostarcima podijeliti sprej za dezinfekciju ruku

Na zvaničnoj Facebook stranici domaćeg brenda Prirodne kozmetike Gloria, danas je objavljena poruka kojom su iskazali svoju solidarnost sa sugrađanima pogođenim trenutnim stanjem. Poruku prenosimo u cijelosti:

„Biti oprezan i obazriv za svoje zdravlje je nešto što sve nas, bez obzira na granice, najviše preokupira u ovom trenutku. Kao mali znak podrške za one kojima je ista najpotrebnija, od naših postojećih sirovina kreirali smo antivirusni sprej za dezinfekciju ruku, kao donaciju Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i Klinici za dječije bolesti.

Svjesni činjenice da veliki broj naših sugrađana nema pristup sredstvima za dezinfekciju, odlučili smo u subotu, 21.03.2020.godine od 11:00 do 14:00 sati, ispred Ljekarne "Alpha plus" Mostar podijeliti dodatnih 200 komada spreja za dezinfekciju ruku.“

Prirodna kozmetika Gloria je brend za kojeg možemo reći da je lider na domaćem tržištu kad je u pitanju proizvodnja certificiranih kozmetičkih preparata kreiranih od isključivo prirodnih, čistih, sigurnih i ljekovitih sirovina. Sukladno svojoj dugogodišnjoj predanosti njezi i zaštiti zdravlja tijela, sugrađane pozivaju na oprez i napominju da je dozvoljeno preuzimanje jednog spreja po osobi, te je potrebno zadržati sigurnu distancu od 1,5 metar prilikom stajanja u redu za preuzimanje.

 

Kontakt informacije:

Press Office
 
Via Media d.o.o. Vrbaska 1, 71000 Sarajevo
T (+387 33) 72 00 20 F(+387 33) 72 00 21
press@viamedia.ba
www.viamedia.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.