Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost ŽO HDZ-a BiH SBŽ

Saopćenje

Održana sjednica Predsjedništva ŽO HDZ BiH ŽSB, razgovarano o stanju i mjerama protiv koronavirusa

Dana, 30. ožujka 2020. godine održana je sjednica Predsjedništva Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB u proširenom sastavu. Razmatrana je aktualna situacija koja se odnosi prije svega na pandemiju koronavirusa (COVID – 19) i posljedice pandemije koje se odnose na Županiju Središnja Bosna.
Na žurnoj sjednici, Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB donijelo je sljedeće zaključke:

Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna:

1. Podržava i daje potporu Vladi ŽSB, Kriznom stožeru i svim institucijama koje aktivno rade na suzbijanju pandemije koronavirusa i sprječavanju krize koje širenje virusa može izazvati u ŽSB. Svim našim dužnosnicima se daje preporuka da nastave kao i do sad aktivno i nesebično davati svoj doprinos.

2. Traži da se Sabor ŽSB organizira za rad u ovim okolnostima uz pridržavanje svih propisanih uvjeta zaštite kako bi nesmetano donosili neophodne zakone u okolnostima proglašene nesreće, a u interesu svih stanovnika ŽSB.

3. Svi zajedno moramo osigurati da sva sredstva i resurse kojima Županija Središnja Bosna raspolaže stavimo u funkciju pomoći i sanaciju štete koja će nastati po žitelje i gospodarstvo da se što prije vratimo ka normalnom funkcioniranju života u zajednici.

Predsjedništvo ŽO HDZ BiH ŽSB poziva sve stanovnike na poštivanje mjera na sprječavanju širena koronavirusa.

Ured za informiranje ŽO HDZ BiH ŽSB

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.