Bosna i Hercegovina     | 10.04.2020. 16:46 |

Uskrsna čestitka gradonačelnika i predsjednik Gradskog vijeća Širokog Brijega

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. travnja (FENA) - Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić uputili su čestitku u povodu najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.

"Pred nama je najveći kršćanski blagdan Uskrs. Razdoblje korizme je iza nas, a dani u Velikom tjednu podsjećaju nas na Isusovu muku. Želimo da Kristovo uskrsnuće, kao najradosniji dan u godini, dočekate u krugu sa svojim najbližima, okruženi ljubavlju, srećom i Božjim blagoslovom. Svojom žrtvom Krist nam poručuje da svjetlo uvijek pobijedi tamu, da dobro pobijedi zlo i da je istina jača od svake laži.

U teškim smo vremenima i potrebno je učiniti sve što je u našoj moći kako bi ovu krizu što prije prebrodili. Neka nam Uskrs bude nadahnuće u prevladavanju svih poteškoća. Budimo odgovorni, ostanimo doma, slavimo Kristovo uskrsnuće u svojim obiteljima koje se temelj života.

Neka vas milost ovog dana prati kroz cijeli život i donese Vam vječnu ljubav, radost, zdravlje i mir. Sretan i blagoslovljen Uskrs", stoji u zajedničkoj čestitki.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Lendo uputio čestitku povodom 15. aprila, Dana Armije RBiH

Predsjedništvo BiH - Bajramska čestitka Željke Cvijanović

Čović čestitao Ramazanski bajram: Neka ovaj blagdan bude obilježen mirom i blagostanjem

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'