Bosna i Hercegovina     | 18.04.2020. 17:23 |

Bukvarević: Neka nam nada u bolje dane da snage za vremena koja su pred nama

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 18. aprila (FENA) - Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno oslobodilačkog rata Salko Bukvarević uputio je čestitku pravoslavcima povodom Vaskrsa.

On je članovima porodica poginulih, umrlih i nestalih branilaca, ratnim vojnim invalidima, demobiliziranim braniocima, generalima, te dobitnicima najvećih ratnih priznanja i odlikovanja Armije RBiH, HVO-a i MUP-a, uposlenicima Federalnog ministarstva, kao i svim vjernicima pravoslavne vjere u Bosni i Hercegovini i svijetu, uputio najiskrenije čestitke u povodu nastupajućeg praznika Vaskrsa, sa željom da ove dane provedu u dobrom zdravlju, miru i blagostanju.

- Živimo u vrijeme kada je pred nama veliki izazov borbe sa skoro pa nepoznatim neprijateljem, neka nam nada u bolje dane koji će doći nakon ovog iskušenja, da snage za vremena koja su pred nama i u kojima ćemo nastaviti svi zajedno da radimo i stvaramo bolje uslove za život u našoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini - navodi se u čestitki Bukvarevića, saopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno oslobodilačkog rata.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Krišto čestitala Pesah

Reis Kavazović čestitao Pesah

Nikšić čestitao Pesah: Ovaj blagdan uvijek ima važnost i simboličku vrijednost u svakom vremenu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta