Bosna i Hercegovina     | 30.04.2020. 19:50 |

Prvomajska čestitka načelnika Kalesije Džafića i predsjedavajućeg OV Idrizovića

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. aprila (FENA) - Načelnik Općine Kalesija Sead Džafić i predsjedavajući OV Kalesija Enes Idrizović uputili su čestitku povodom 1. maja Međunarodnog praznika rada.

Međunarodni praznik rada 1. maj simbol je borbe radnika za svoja prava širom svijeta. Nalazimo se u vremenu kada su mnogi radnici zbog pandemije izazvane koronavirusom primorani da ostanu kod kuće, a neki od njih su čak ostali i bez posla. Nadamo se da će ovo stanje brzo proći kako bi se radnici vratili u proizvodne hale i kako bi nastavili sa radom i proizvodnjom. 

Zajedničkim snagama možemo uspjeti i prevazići ovu situaciju. Mi smo u budžetu naše općine predvidjeli sredstva koja ćemo usmjeriti za pomoć upravo onima koji su bili primorani da obustave svoj rad naredbama Kriznog štaba FBiH, kako bi im na taj način pokazali da smo uz njih. Molimo Vas da ovaj praznik rada provedete kod kuće i da poštujete sve naredbe koje su donesene, posebno kada je u pitanju okupljanje, stoji u Džafićevoj i Idrizovićevoj čestitki, saopćeno je iz Općine Kalesija. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Lendo uputio čestitku povodom 15. aprila, Dana Armije RBiH

Predsjedništvo BiH - Bajramska čestitka Željke Cvijanović

Čović čestitao Ramazanski bajram: Neka ovaj blagdan bude obilježen mirom i blagostanjem

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana