Stranačke aktivnosti     | 02.05.2020. 16:32 |

Saopćenje za javnost GDS-a BiH

FENA Saopćenje

Građanska demokratska stranka BiH uputila je čestitku novinarima i medijima povodom 3.Maja-Dana slobode medija koji je 1993. godine ustanovila Generalna Skupština OUN.

Čestitamo Vam na profesionalnom i odgovornom,istinitom i pravovremenom i objektivnom informisanju javnosti o svim važnim događajima u zemlji i svijetu.

Vi ste svojim radom učinili da se sve genercije uosjećaju sigurnije i da svoje dane samoizolacije lakše provode uz vašu multimedijsku podršku od redovnih informacija o zdravstvenom stanju stanovništva do obrazovnih,naučnih i kulturnih programa i emisija o duhovnom životu u zajednici.Hvala vam što sa građanima naše zemlje i ljekarima i profesorima i komunalcima brinete o zadravlju stanovništva i posebno o djeci i madima i starima.

Neka vam je sretan Vaš dan i da u zdravlju i snazi dočekamo zajedno dane oslobođenja o svih vrsta virusa i bolesti u našem društvu.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

GDS uputio poziv Schmidtu da 11. juli proglasi za Dan žalosti u BiH

Spahić: Hanuka se u BiH dočekuje sa radošću

Saopćenje za javnost GDS-a BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu