Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Ekonomija     | 08.05.2020. 10:44 |

Lilium organizira besplatni webinar o digitalnom marketingu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. maja (FENA) - Nakon što je pokrenuo svoju Digitalnu akademiju Lilium Digital i dalje dijeli svoje znanje i iskustva iz oblasti digitalnog marketinga. 

Sada, upravo u sklopu Digitalne akademije by Lilium svi mogu pristupiti besplatnom webinaru koji će približiti digitalni marketing, otkriti kako privući klijente, zašto je digitala posao budućnosti, ali i druge teme: top 3 strategije pomoću kojih smo dobili preko 300 klijenata,; zašto je digitalni marketing posao budućnosti; tri koraka do uspješne Facebook kampanje; Facebook vs Google - šta daje najbolje prodajne rezultate; kako retargetirati posjetioce stranice; koliko novca treba ulagati u reklame; kako najlakše naučiti digitalni marketing.

Predavač webinara je Semir Musić, suosnivač Lilium Digitala, koji objašnjava kako se može uspjeti ako se okružite dobrim i profesionalnim timom.

-Novonastala situacija izazvana pandemijom uticala ja na gotovo svaki aspekt naših života. Većina ljudi priča o negativnim posljedicama izazvanim pandemijom, o tome slušamo svaki dan.  Osvrnuo bih se na nešto o čemu rijetko ko govori i šta se pozitivno može izvući iz ovoga.  Jedna od pozitivnih stvari koja se dešava u toku i nakon pandemije je digitalna transformacija biznisa, koja je, po mom mišljenju ubrzana za nekih 5 do 10 godina. Neminovno je da slijedi i ekonomska kriza za koju se već sad trebamo pripremati.  Mnoga radna mjesta će nestati, ali isto tako će se pojaviti nove pozicije naročito vezane za digitalu. Možemo primjetiti da neki od biznisa kojima je cijelo poslovanje bilo offline, otvaraju online shopove i prelaze na prodaju preko interneta. Shodno tome, odlučio sam dati svoj mali doprinos i kreirao sam webinar u kojem sam na najjednostavniji način objasnio digitalni marketing i kako on može biti koristan biznisima, kao i pojedincima koji razmišljaju da karijeru usmjere u tom pravcu – ističe Musić.

Webinar je potpuno besplatan, a prijave su moguće putem ovog linka https://lilium.ba/webinar/

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

Trgovinski deficit FBiH u januaru 2022. godine 327.063.000 KM

Grad Zenica zbog duga za kamatu blokirao rudnik, za 15. januar zakazan štrajk

U Federaciji BiH u prošloj godini izdana 51 okolišna dozvola

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'