Ekonomija     | 28.05.2020. 14:07 |

Raiffeisen banka nastavlja održavanje online webinara za klijente

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28.maja (FENA) – Nakon prvog uspješnog online seminara, Raiffeisen banka će nastaviti u kontinuitetu organizovati webinare za svoje klijente, fizička i pravna lica.

Stručni predavači će poslovnim subjektima prezentirati informacije vezane za različite aspekte rada u vrijeme pandemije COVID-19, dok će se teme za stanovništvo odnositi na očuvanje zdravlja u izazovnom vremenu u kojem se nalazimo.

Organizacija online seminara predstavlja odgovor na potrebe klijenata u situaciji koja zahtijeva novi način shvatanja života i nove oblike ponašanja.

Klijenti će od Banke dobiti poziv da se pridruže webinaru koji sadrži detaljnije informacije, nakon čega se trebaju registrovati. Učešče na webinaru je besplatno, a po završetku predavanja klijenti imaju priliku da predavaču postave pitanja.

Predsjednik Uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg je kazao da su se za organizaciju seminara odlučili kako bi održali kontakt s klijentima, ali i da im daju podršku u prevazilaženju poteškoća uzrokovanih aktuelnom pandemijom.

- Prilikom definisanja tema, uzeli smo u obzir informacije koje smo dobili od klijenata, te smo u skladu s njihovim oblastima interesovanja odabrali niz izuzetno aktuelnih sadržaja. Drago nam je što s našim klijetima možemo podijeliti znanje i informacije, iako usljed pandemije koronavirusa nismo u prilici održati planirane događaje za naše klijente – rekao je Dobnigg.

Webinar je novi način druženja s klijentima, a Dobnigg kaže da ga raduju pozitivne reakcije klijenata već nakon prvog održanog webinara, saopćeno je iz Raiffeisen banke.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Novitet u ponudi Raiffeisen INVESTA - prvi fond sa dospijećem na našem tržištu

Raiffeisen banka bila domaćin internacionalne konferencije 'Make Azure Days Happen'

Raiffeisen proglašen najboljom bankom u oblasti finansiranja trgovine u BiH u 2024.

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'