Stranačke aktivnosti     | 30.05.2020. 13:06 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Reakcija čelništva SDA i s njima povezanih struktura povodom zakonite aktivnosti Tužiteljstva BiH u svezi sa, u javnosti poznatoj "aferi respiratori", daje, još jednom, potpunu i pravu sliku stanja stvari u nas. Iz nje se jasno vidi kako našom državom upravljaju tri, jednako maligna, na kriminalu i klijentelizmu izgrađena oligokratska  sustava, kojim državne institucije trebaju služiti samo za ostvarenje i zaštitu njihovih interesa, a ne za opće interese i dobro.

Kada, pak, kojim slučajem, iste te institucije počnu se baviti njihovim kriminalom, onda to predstavljaju kao napad na narod čije, navodno, interese zastupaju, a zapravo ne prezaju da i stanja nesreća koriste kao prigodu za pljačkanje svog naroda. Žalosno je, ali na toj matrici manipuliraju i dobijaju podršku užih vjerskih krugova i onih društvenih slojeva na čijim leđima su se obogatili i izgradili oligokratsku strukturu.

Uz to,kakvo licemjerje, oni se predstavljaju kao zdušni zagovornici pravne države, vladavine prava, europskih i demokratskih vrijednosti i standarda...

Hrvatska stranka BiH poziva b-h javnost da podrži državne institucije u borbi protiv kriminala. Kriminal ne poznaje naciju. On poznaje i podrazumijeva osobno bogaćenje i vlast koja mu to omogućava, a nacija mu služi samo kao pokriće.

  Ured za informiranje

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana