Bosna i Hercegovina     | 03.06.2020. 21:25 |

Tri osobe poginule i dvije povrijeđene u saobraćajnoj nesreći kod Lukavca

FENA Internet

TUZLA, 3. juna (FENA) - Tri osobe su smrtno stradale i dvije povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 19.05 sati dogodila u mjestu Modrac.

Ta informacija za Klix.ba potvrđena je iz Operativnog centra Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK).

Dežurni operativni Uprave policije MUP-a TK kazao je da se saobraćajna nesreća dogodila u mjestu Modrac kod Lukavca te da su učestvovala dva putnička i jedno teretno motorno vozilo.

- Tom prilikom tri osobe su smrtno stradale, a dvije su zadobile tjelesne povrede čiji stepen još uvijek nije poznat - kazao je dežurni operativni Uprave policije MUP-a TK.

Prema informacijama do kojih je došao portal Klix.ba u toj saobraćajoj nesreći povrede su zadobili 28-godišnji S.M. i 50-godišnji E.Š. i njima se medicinska pomoć trenutno pruža u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Glasnogovornica te zdravstvene ustanove Ersija Aščerić-Mujedinović za Klix.ba je kazala da se nad pacijentima S.M. i E.Š. trenutno vrši dijagnostička obrada, naglasivši da su svjesni i komunikativni.

Glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović istakao je da je na uviđaj izašao i tužilac, istaknuvši da se trenutno utvrđuju sve okolnosti saobraćajne nesreće.

Do okončanja uviđaja saobraćaj je u potpunosti obustavljen, a vozila se preusmjeravaju kroz naselje Bistarac.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Više od 30 poginulih u udesu autobusa u Maliju

Troje mladih poginulo u saobraćajnoj nesreći na putu Bar-Ulcinj

U saobraćajnoj nesreći na putu Rajlovac-Vogošća poginula jedna osoba

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo