Stranačke aktivnosti     | 08.06.2020. 15:30 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

GO SDS Banja Luka: Čega se plaši Radojičić?!


Gradonačelnik grada sa najviše oboljelih u toku epidemije korone u BiH ima mnogo prečih stvari o kojima bi trebao voditi računu od odluka CIK-a, koje su poslednjih dana postale glavna tema medijskih nastupa Igora Radojičića, poručili su iz Gradskog odbora SDS Banja Luka.

Kažu da je nejasno zbog čega je Radojičić jedini predstavnik neke lokalne zajednice koji se bavi ovim pitanjem.

„Da li je u pitanju nastojanje da se skrene pažnja sa propusta napravljenih u toku pandemije, ili je u pitanju opravdani strah od nemogućnosti ponavljanja izbornih mahinacija po kojima je Banja Luka postala poznata i koje su bile glavni adut u rukama SNSD-a u svim prethodnim izbornim ciklusima“, pitaju u GO SDS Banja Luka.

Navode da je nakon predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, Radojičić postao najglasniji protivnik promjena nastalih u Centralnoj izbornoj komisiji i da su zahtevi ovog dvojca puni kontradiktornosti.

„U poslednjem u nizu sličnih istupa u javnosti Radojičić se oštro usprotivio odlaganju lokalnih izbora do kojeg je došlo jer, zahvaljujući djelovanju SNSD-a, nisu obezbjeđena sredstava za njihovo održavanje u uobičajenom terminu“, podsjećaju iz GO SDS Banjaluka.

Smatraju da ima mnogo važnijih stvari o kojima bi gradonačelnik u ovoj situaciji trebao voditi računa.

„Dok su čelni ljudi ostalih lokalnih zajednica pažnju usmjerili na borbu protiv širenja virusa i saniranje ekonomskih posljedica izazvanih pandemijom, gradonačelnik grada sa najviše oboljelih u cijeloj BiH se bavi visokom politikom i odlukama Centralne izborne komisije BiH“, kažu u GO SDS Banja Luka.


GRADSKI ODBOR SDS BANJALUKA

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo