Stranačke aktivnosti     | 10.06.2020. 19:10 |

Saopćenje zajavnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Na protestnoj šetnji u Tuzli peticija za elektronsko glasanje!

Nakon Mostara i Sarajeva, najavili smo da ćemo 13.06.2020. godine biti u Tuzli. I iz ovog bosanskohercegovačkog grada ćemo još jednom poručiti “Dosta je bilo šutnje”!

Počinjemo u 11:55 ili simbolično u “5 do 12”, a krećemo iz tuzlanskog naselja Stupine B9.

Zahtjevi će biti isti i odnosit će se na: izbore, korupciju i stanje u kojem su se našli privrednici i radnici naše države tokom pandemije!

Ono što je novo i što ćemo započeti u Tuzli, a nastaviti na svakoj novoj protestnoj šetnji je što će građanke i građani imati priliku potpisati peticije za održavanje izbora, odnosno usvajanje budžeta za lokalne izbore 2020. godine i omogućavanje elektronskog glasanja!

Od aktuelne vlasti tražit ćemo ispunjenje naših zahtjeva i nastavit ćemo sa protestnim šetnjama sve dok se naši zahtjevi ne ispune!

Tokom šetnje predstavnici Platforme će položiti cvijeće i odati počast na spomeniku stradalim Jevrejima Tuzle i na tuzlanskoj kapiji.

Svi koji odluče da se pridruže našoj protestnoj šetnji, dužni su poštovati sve epidemiološke mjere, držati fizičku distancu, nositi zaštitne maske i rukavice!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu