Bosna i Hercegovina     | 14.06.2020. 14:08 |

U Mostaru oduzeto 1080 paketića droge i uhićene tri osobe

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. lipnja (FENA) – U policijskoj akciji koja je izvedena u subotu oko 22 sata u Mostaru oduzeto je 1080 paketića s praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

U akciji, koja je izvedena na magistralnoj cesti M-17, na sjevernom ulazu u  Mostar, uhićene su i tri osobe za koje postoji osnovana sumnja da su se bavile proizvodnjom i stavljanjem u promet opojnih droga.

Iz županijskog MUP-a navode kako je akcija uslijedila nakon prethodno urađenih niz kriminalističko-tehničkih operativnih radnji.

"Pripadnici MUP-a HNŽ-a presreli su taksi vozilo čije su usluge koristili osumnjičeni i lišili ih slobode. Pretresom vozila kod osumnjičenih je pronađeno i izuzeto 1080 paketića s praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, novac i mobiteli", priopćeno je iz MUP-a.

U akciji su sudjelovali pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a, Sektora kriminalističke policije-Odjela za posebne namjene, PU Mostar, PS Čitluk i JOP-a.

Policijski službenici MUP-a HNŽ-a zajedno s nadležnim tužiteljstvom provode daljnju kriminalističku istragu nad osumnjičenima, navodi se u priopćenju.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Izložbom Sofije Naletilić večeras počinju Dani Matice hrvatske Mostar

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu