Stranačke aktivnosti     | 03.07.2020. 12:34 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Prijavu za ovjeru Platforme za progres danas su u Centralnu izbornu komisiju dostavili predsjednik Izbornog štaba Platforme za progres Lana Bečiragić i predsjednik političke organizacije Mirsad Hadžikadić.

"Postojimo 19 mjeseci, u izgradnju Platforme uloženo je mnogo truda i rada, a ovaj dan je za nas veliki događaj i mali korak ka velikim lokalnim promjenama. Ovom prilikom bih se zahvalila svim predsjednicima regija, aktivistima, simpatizerima na više nego uspješnoj realizaciji aktivnosti u proteklom periodu ", kazala je Lana Bečiragić, predsjednik Izbornog štaba Platforme za progres.

U skladu sa odredbama Centralne izborne komisije, Platforma za progres je za učešće na Lokalnim izborima 2020. godine prikupila 9158 potpisa podrške.

"Ponosni smo na podršku građana i građanki Bosne i Hercegovine koju smo dobili prilikom prikupljanja potpisa. Prijavili smo učešće na izborima u 38 izbornih jedinica u Bosni i Hercegovini. “, naglasio je Hadžikadić.

Podsjećamo, Platforma za progres osnovana je u novembru 2018. godine nakon Općih izbora, a danas broji nešto više od 7000 članova iz Bosne i Hercegovine i dijaspore.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo