FENA biznis     | 10.07.2020. 08:13 |

Vučkoland zabavni park apsolutni hit u regionu

FENA Saopćenje

Vučkoland zabavni park apsolutni hit u regionu

 

Ljetna sezona na Jahorini otvorena je krajem mjeseca juna i već bilježi odlične rezultate ali i veliko interesovanje posjetilaca. 

 

Ovim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, je izjavio: „U prvim danima rada ostvareno je gotovo 4.000 vožnji a promet je dostigao gotovo 30.000KM, što je četiri puta više nego prošle godine. Jahorina je uz najduži planinski bob u regionu, panoramsku vožnju žičarom, ljetnje sankanje i Xraycer vožnje postala domaćin adrenalinskim atrakcijama Tower, Loopster i Skydive. Radi se o atrakcijama koje je moguće vidjeti samo u velikim zabavnim parkovima poput Disneyland-a. Upravo ovi ljetnji sadržaji su dokaz da Jahorina živi 365 dana u godini. Potpuni hit ovog ljeta je Vučkoland karta koja pruža cjelodnevnu zabavu za djecu i odrasle a podrazumijeva korištenje svih ljetnih sadržaja uključujući i nove adrenalinske atrakcije za samo 35KM. Nakon adrenalinskih iskustava, posjetioci rado biraju odmor u Olimpijskom baru sa najkvalitetnijom hranom, najraznovrsnijom ponudom napitaka i velikom terasom sa pogledom na jezero. Za sve one koji ovog ljeta koriste sadržaje Olimpijskog centra Jahorina obezbjeđen je popust od 30% na usluge Olimpijskog Bara.“

Dodao je da Jahorina nije samo interesantna ljubiteljima aktivnog odmora i prirode već i investitorima koji sve češće odlučuju novac ulagati upravo na ovoj olimpijskoj planini. Trenutno se na Jahorini grade novi objekti na 15 lokacija koje se prostiru na 96.200 m2 uključujući i rekonstrkuciju hotela Rajska Dolina, a u narednom periodu u planu je započinjanje radova na još tri objekta, tako da na Jahorini više nema slobodne parcele za gradnju. Radi se o objektima veličine od 2.000 m2, pa sve do 75.000m2, što je veličina objekta koji se gradi na mestu bivšeg hotela Jahorina od strane iskusnih i priznatih investitora. Gradnja novih objekata na Jahorini će zaposliti mnoge sa ove regije.

Uprkos velikim infrastrukturnim radovima i modernizaciji planinskog centra, Jahorina i je dalje zadržala svoj Olimpijski duh i posjetioci rado biraju šetnje planinskim stazama i užitak u neprevaziđenim panoramskim prizorima netaktnute prirode i pogledu na okolne planine.

U toku ljetne sezone svi sadržaji ovog centra su u pogonu svakog dana od 10 do 17 časova. Svake subote je  moguća i noćna vožnja šestosjedom i planinskim bobom u terminu od 20:00 do 22:00 časa, što je novitet od ove sezone.  


Fotografije ljetnih atrakcija moguće je preuzeti sa linka ​OVDJE​​​

Sanja Ćeremidžić

Olimpijski centar Jahorina
PR ASSOCIATE
sanja.ceremidzic@oc-jahorina.com
+387 57 270 003
  

Olimpijski centar Jahorina © Sva prava zadržana

Odjavite se sa newslettera. Pregledajte mail u web browseru.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Počinje ljetnja sezona na Jahorini

U julu Detox Jahorina program, posvećen zdravlju na mentalnom, duhovnom i fizičkom nivou

Aprilsko skijanje na Jahorini i pripreme za sjajnu ljetnju sezonu

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom