Kultura     | 18.07.2020. 10:09 |

Predstava 'Crni kos' večeras na Memorijalnoj sceni MTM-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. srpnja (FENA) - Mostarski teatar mladih (MTM) večeras će na Memorijalnoj sceni 2532 izvesti šestu reprizu predstave "Crni kos", po tekstu Davisa Harrowera.

Predstavu su režirali i u njoj igraju Sarah Sarić i Damir Čobo. Uz njih u predstavi igra i Sarah Tiro.

"Ovo je predstava koja se ne smije propustiti. Prošlost je teško zaboraviti jer te ona kad tad i sustigne. Priča počinje naivnošću jedne djevojčice. Osobe koje bi tu istu lakovjernost i radoznalost iskoristile nalaze se svugdje oko nas. U školi, u obitelji, na internetu, na ulici... Koliko opasni mogu biti, a koliko neprimjetni? Saznajmo zajedno", priopćili su iz MTM-a. 

Ističu kako je MTM uvijek imao poseban odnos s publikom, koju je obrazovao, poštovao i prema njenim potrebama gradio repertoar, što se, kako navode, višestruko vraćalo.

"Tako je i sada u ovom vremenu krize izazvane pandemijom. Iako je službeno 34. Danima teatra mladih zatvorena sezona 2019./2020. predstave se igraju i na taj način zadovoljavaju potrebe, prvenstveno mlade publike. Igranje predstava isključivo je podređeno potrebama i interesu publike", navodi se u priopćenju MTM-a.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

Mostarski mališani kroz predstavu učili o važnosti zaštite okoliša

Baletno-plesna predstava Orašar u subotu u Kosači

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta