Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje

Maja Dragojević- Stojić kandidat SDS za gradonačelnika Prijedora

 

Srpska demokratska stranka je danas u Prijedoru predstavila kandidata za gradonačelnika ovog grada Maju Dragojević- Stojić.

Predsjednik SDS Miko Šarović je rekao da je ponosan što je Maja Dragojević- Stojić izbor SDS u Prijedoru i izrazio uvjerenje da ona može da donese pobjedu u ovom gradu.

„Mislim da je ona prava osoba za taj posao zato što ima energiju i harizmu koja može da okupi, ne samo članove SDS i naše partnere, nego i sve Prijedorčane koji ne pripadaju nijednoj političkoj organizaciji. Vrijeme ja da jedna žena dođe na čelo grada Prijedora“, kazao je Šarović.

Poručio je da bi pobjeda Dragojević- Stojić bila pobjeda svih građana Prijedora, koja bi donijela prosperitet ovom gradu.

Maja Dragojević- Stojić je kazala da će njena najveća obaveza biti vraćanje Prijedora na mjesto koje mu pripada.

„Prijedor je sa pozicije drugog grada u Republici Srpskoj došao na petu ili šestu. Koliko su promjene potrebne najbolje znaju građani Prijedora jer oni vrlo dobro znaju u kakvom stanju se naš grad sada nalazi“, kazala je Dragojević- Stojić.

Ona je istakla da ona i njen tim imaju realan i ostvariv program za naredne četiri godine.

Predstavljanju kandidata SDS za gradonačelnika Prijedora prisustvovao je i Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u NSRS.

SDS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.