Sport     | 21.08.2020. 17:33 |

Kapetan ManU-a priveden zbog napada

FENA Agencije

MANCHESTER, 21. kolovoza (FENA) - Engleski reprezentativac i kapetan Manchester Uniteda Harry Maguire (27) priveden je na grčkom otoku Mikonos nakon fizičkog sukoba sa skupinom sunarodnjaka, te verbalnog napada na policijske službenike.

Kako prenose grčki i engleski mediji, kapetan "Crvenih vragova", njegov brat i jedan od njihovih prijatelja sudjelovali su u fizičkom obračunu s drugom skupinom Engleza.

Kada je stigla policija, Maguire i još dvije osobe su bile "vrlo uvredljive i agresivne" prema službenicima koji su stigli na intervenciju.

"Kada se svađa razriješila, jedna od dvije skupine počela je verbalno maltretirati policijske časnike. U jednom trenutku jedan od trojice članova grupe je udario policajca i nastala je tučnjava," poručili su iz policije.

Engleski stoper je zajedno s još dvije osobe završio u pritvoru na hlađenju, a svi su optuženi za težak napad. Navodno su dvojica policajaca zadobila ozljede lica nakon što su ih bacili na zemlju i udarali nogama, prenosi Hina.

Tijekom dana sva trojica će se pojaviti pred tužiteljem, a oglasili su se i s Old Trafforda.

"Svjesni smo navodnog incidenta na grčkom otoku Mikonos, u koji je umiješan Harry Maguire", naveli su u priopćenju za javnost. "Također, smo u kontaktu s njim i možemo potvrditi da surađuje s grčkim tijelima za provedbu zakona. Ne možemo dati više izjava o ovoj temi", dodali su u Unitedu.

Maguire je stigao u United u srpnju 2019. iz Leicester Cityja za 87 milijuna eura čime je postao najskuplji branič na svijetu.

Rekord je do tada držao Virgil van Dijk koji je u Liverpool preselio iz Southamptona za 80 milijuna eura.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo