Bosna i Hercegovina     | 01.09.2020. 16:32 |

Čavara čestitao početak nove školske godine

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 1. septembra (FENA) - U povodu početka nove školske 2020./2021. godine, koja u Federaciji BiH počinje 1. i 7. rujna, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku svim učenicima, roditeljima, nastavnicima i uposlenicima u obrazovanju.

Na poseban način, uspješan početak školske godine poželio je prvačićima, da im škola bude mjesto radosti i uspjeha, gdje će steći vrijedna znanja i sposobnosti, ali i igrati se, veseliti se i steći nove prijatelje. I svim ostalim osnovnoškolcima, te srednjoškolcima poželio je mnogo uspjeha u učenju, razvijanju svojih potencijala i osposobljavanju za samostalan i odgovoran život.

- Poštovani učitelji i nastavnici, želim vam obilje uspjeha, snage i strpljenja u novoj školskoj godini, uz posebnu zahvalnost za vaš trud koji ulažete u obrazovanje mladih, za vašu ljubav, kreativnost  i motivaciju koja je zaslužna za uspjeh djece u školi, ali i u daljnjem životu - naveo je Čavara.
 
Napomenuo je da nova školska godina počinje u posebnim uvjetima pandemije, te će i izvođenje nastave biti organizirano sukladno mjerama i preporukama nadležnih institucija, što kod mnogih vjerojatno izaziva osjećaj zabrinutosti i strepnje.

- Ali, uvjeren sam, da će se, uz svjesno i odgovorno ponašanje i poštivanje  mjera, osigurati zaštita svakog učenika i nastavnog osoblja, kao i njihovih obitelji.

I na kraju, apeliram na vozače da voze opreznije, osobito u blizini škola, posebice zbog prvačića, koji se, puni uzbuđenja, prvi put nalaze na putu prema školi - navodi se u čestitki, saopćeno je iz Čavarinog kabineta.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana