Bosna i Hercegovina     | 03.09.2020. 15:05 |

Inspekcija kontrolirala objekte u Posušju

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 3. rujna (FENA) - Djelatnici Uprave za inspekcijske poslove Zapadnohercegovačke županije u srijedu navečer, uz asistenciju policije, obavili su inspekcijski nadzor na prostoru općine Posušje u većem broju objekata, te su jednu pravnu osobu kaznili novčanom kaznom od 2.000 maraka, a odgovornu osobu u pravnoj osobi s 200 maraka.

Iz Stožera civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije podsjećaju da je proteklog tjedna donesena zapovijed prema kojoj svadbene svečanosti koje mogu imati najviše 200 uzvanika s tim da prostor održavanja treba imati najmanje četiri kvadratna metra po osobi.

Broj uzvanika i raspored sjedenja je potrebno najkasnije tjedan dana prije održavanja svadbene svečanosti dostaviti Zavodu za javno zdravstvo ZHŽ.

Dan prije održavanja svadbe potrebno je ispred prostora održavanja istaknuti raspored sjedenja s točnim popisom uzvanika, a na dan svadbe potrebno je osigurati beskontaktno mjerenje temperature uzvanika prije ulaska u prostor svadbene svečanosti.

Za sva druga okupljanja vrijedi ograničenje od 50 osoba u zatvorenim prostorima i 100 osoba na otvorenom prostoru, kao i propisano radno vrijeme najkasnije do 23 sata, dodaje se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'