Stranačke aktivnosti     | 04.09.2020. 13:40 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Održana 16. sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH – Lokalni izbori potvrdit će snagu HDZ-a BiH

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru, održana je 16. sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH. Glavna tema sjednice Predsjedništva HDZ-a BiH bili su predstojeći lokalni izbori te priprema i koordinacija svih razina za kampanju u kojoj će operativni dio biti na općinskim/gradskim razinama uz potporu viših stranačkih razina.

Predsjedništvo HDZ-a BiH istaknulo je zadovoljstvo postignutim sporazumima i koalicijama unutar Hrvatskog narodnog sabora i zajedničkih nastupa u onim sredinama gdje je hrvatski narod izložen svojom brojnošću i mogućnosti preglasavanja.

Na Predsjedništvu HDZ-a BiH razmatrana je i usvojena izborna strategija HDZ-a BiH za Lokalne izbore 2020. godine koja obuhvaća programski, tehnički i praktični dio za predstojeću kampanju koja će se prilagođavati epidemiološkim uvjetima, obzirom na jesenske i zimske uvjete koji će obuhvatiti kampanju, uključujući prolongirani izborni termin za Grad Mostar.

Podržan je rad i aktivnosti Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH te je posebno istaknut jasan cilj HDZ-a BiH, dobiti većinu od prijavljenih kandidata za načelnike/gradonačelnike, te većinu na listama za općinska, odnosno gradska vijeća, uključujući i liste s koalicijama stranaka Hrvatskog narodnog sabora.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu