Kultura     | 04.09.2020. 16:40 |

Pozorište lutaka Mostar 13. rujna otvara novu sezonu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 4. rujna (FENA) - Pozorište lutaka Mostar otvorit će novu kazališnu sezonu u nedjelju, 13. rujna, predstavom "O nježnosti", redateljice Ines Pašić.

U nedjelju, 27. rujna, na repertoaru je predstava sa štapnim lutkama „Mačak u čizmama“, redateljice Elzbiete Eysimont, dok je u listopadu na programu nagrađivana predstava s klasičnim lutkama „Bajka o izgubljenom vremenu“, redateljice Tamare Kučinović. Sve predstave igrat će se s početkom u 11 sati.

Novost je i da će glumci Igor Vidačković, Nina Popović i Ali Kamer Aksoy s predstavom „O nježnosti“ predstavljati mostarsko Pozorište lutaka na tri festivala. Polovicom rujna Pozorišta lutaka gostovat će na 24. susretima pozorišta/kazališta lutaka BiH u Bugojnu, u listopadu na 19. međunarodnom festivalu pozorišta za djecu u Banja Luci, a nakon toga na 21. međunarodnom festivalu profesionalnih lutkarskih kazališta LUT FEST, Istočno Sarajevo.

Iz Pozorište lutaka Mostar navod kako je zbog epidemije koronavirusa broj gledatelja ograničen na 50, maske na licu su obavezne, a publici će se priji ulasku u kazalište mjeriti tjelesna temperatura.

Dodatne informacije o novoj sezoni Pozorišta lutaka Mostar mogu se pronaći na službenim internetskim stranicama www.plm.ba .

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana