Bosna i Hercegovina     | 07.09.2020. 11:46 |

Čestitka gradonačelnika Mostara u povodu početka nove školske godine

FENA Saopćenje

MOSTAR, 7. rujna (FENA) – Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić uputio je čestitku učenicama i učenicima, njihovim roditeljima, učiteljicama i učiteljima, nastavnicima i nastavnicama, te profesorima i profesoricama u povodu početka nove školske godine.

"Nova školska godina pred sve nas je stavila nove izazove. Započinje u drugačijim uvjetima, opterećena epidemijom covid-19, što je stavilo nove izazove pred sve nas. Prvi dan škole i nastavni proces obilježila je potreba održavanja fizičke distance i pridržavanje i praćenje epidemioloških uputa.

Grad Mostar i sve njegove službe pokušat će, u skladu s novonastalim uvjetima, učiniti sve što je u njegovoj odgovornosti kako bi sve učenice i učenici imali kvalitetne uvjete za obrazovanje, jer znanja koja stječemo u školi nas obogaćuju, prijatelji koje stječemo su za cijeli život, a uspomene nas izgrađuju u bolje ljude", poručio je Bešlić u svojoj poruci.

Gradonačelnik Mostara poželio je uspjeh u radu učenicima i nastavnicima, a vozače je pozvao da posebno obrate pozornost na njihovu sigurnost, kao i sigurnost svih učenika i pješaka, općenito.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije