FENA biznis

Online apiciranje za Raiffeisen štednje

Saopćenje, Foto FENA/Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina

Sveobuhvatnija paleta proizvoda i usluga Raiffeisen banke za koje je moguće podnijeti online zahtjev

Povoljnija kamatna stopa uz online apliciranje za štednju
 

„Digitalizacija i tržišni trendovi kreiraju potrebu za jednostavnijim i bržim bankarstvom, a tome svakako doprinosi i aktuelna situacija koja je utjecala na promjene navika i očekivanja klijenata. Mi kao banka nastojimo u svakom trenutku dati adekvatan odgovor na okolnosti s kojima se suočavamo i olakšati klijentima poslovanje s nama. Stoga nam je zadovoljstvo što sada naši klijenti mogu iz udobnosti vlastitog doma, na jednostavan način, podnijeti svoj zahtjev za štednju putem naše web stranice“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: „Dodatna pogodnost za sve nove klijente koji do kraja oktobra apliciraju online za standardno oročeni depozit u KM valuti je povoljnija kamatna stopa“.

Za nove klijente koji apliciraju online kamatna stopa za oročeni depozit u KM valuti je 1,2% (EKS 1,21%) na iznos depozita od 2.000 KM uz rok oročenja 24 mjeseca. Online apliciranje za štednju realizuje se u dva jednostavna koraka te uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom potpisivanja ugovora. Pitanja na prvom koraku klijentu pomažu da na brži i lakši način odabere model štednje. Na drugom koraku klijent unosi svoje osnovne podatke, te bira poslovnicu i termin sastanka za potpisivanje ugovorne dokumentacije. Online zahtjev za Raiffeisen štednju klijenti mogu pronaći na: VIDEO

Klijentima je omogućen i online proces podnošenja zahtjeva za nenamjenske kredite, kao i za kreditnu ili debitnu karticu uz Paket usluga. Više o pogodnostima koje klijenti ostvaruju apliciranjem za ove usluge dostupno je na web stranici banke: VIDEO

 

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 100 poslovnica pruža usluge za oko 430.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

 

Kontakt informacije:

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina
· 71 000 Sarajevo
· Zmaja od Bosne bb
· S.W.I.F.T.: RZBABA2S
· Raiffeisen direkt info: 081 92 92 92

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.