Bosna i Hercegovina     | 08.09.2020. 10:22 |

Dogs Trust nagradno takmičenje za djecu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. septembra (FENA) - Fondacija Dogs Trust u BiH organizator je takmičenja 'Učim uz Dogs Trust !', za osnovce od 2. do 6. razreda. Autori deset pobjedničkih radova dobit će kao nagradu po tablet, svi ostali učesnici će dobiti koristan Dogs Trust poklon paket.

- Pozivamo djecu od 7 do 11 godina iz cijele BiH da napišu i ilustruju literarni rad dužine od 10 do 30 rečenica (najviše jedna A4 strana), na jednu od dvije teme: 'Ja i moj pas' (za djecu koja žive s psom ili se često u porodici ili među prijateljima susreću s psom) i 'Šta najviše volim na Dogs Trust radionicama' (za sve koji odaberu ovu temu) – navodi se.

Radove sa, po mogućnosti odštampanim tekstom, treba poslati do 7. oktobra putem maila na marketing@dogstrust.ba sa predmetom: „Takmičenje za djecu' ili na adresu:

Fondacija Dogs Trust u BiH
Odjel za edukaciju djece
Gorica 61
71000 Sarajevo

- Da bismo osigurali objektivnost i nepristrasnost, odabir najboljih radova vršit će se glasanjem naših prijatelja iz BFF programa. BFF prijatelji će, uz radove, dobiti samo prvo ime i grad učesnika. Pobjednički radovi će biti objavljeni na našim kanalima: web, Facebook i Instagram stranicama. Najbolji dijelove svih radova koristit će se u svrhu promocije važnosti edukacije školske djece o temama koje Dogs Trust obrađuje - navodi organizator.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu