Stranačke aktivnosti     | 10.09.2020. 16:34 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Hrvatska demokratska zajednica BiH neće podržati najavljeno formiranje Vlade u HBŽ-u

Obaviješteni od Županijskog odbora HDZ-a BiH HBŽ-a, kako je Skupština ove županije utvrdila termin održavanja sjednce, na kojoj bi se navodno trebala potvrditi nova Vlada HBŽ-a, obavještavamo javnost kako Hrvatska demokratska zajednica BiH i njeni zastupnici neće podržati najavljenu Vladu niti biti dio takve potencijalne skupštinske većine.

Informacija koja se pojavila u dijelu medija, kako će većinu u Skupštini Hercegbosanske županije, između ostalih činiti i HDZ BiH, nije točna.

Ukoliko će neki zastupnici sudjelovati u radu, onda će sudjelovati na osobnu odgovornost i sa osobnim stavom, a nikako kao zastupnici koji su dobili mandat na Općim izborima 2018. godine kao kandidati HDZ BiH.

Zastupnici HDZ-a BiH neće podržati formiranje nove Vlade, bez predhodne suglasnosti i odluke Predsjedništva HDZ-a BiH i Županijskog odbora HDZ BiH HBŽ-a, kao i potpisanog koalicijskog sporazuma između stranaka koje će činiti novu većinu.

Pozivamo sve dužnosnike HDZ-a BiH Hercegbosanske županije da se drže Programa, Statuta i Odluka svih stranačkih razina.

Svi oni koji se ne budu pridržavali Odluka Predsjedništva HDZ-a BiH te učine težu povredu Statuta HDZ BiH, biti će politički sankcionirani ili isključeni i brisani iz članstva HDZ-a BiH.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo