Bosna i Hercegovina     | 11.09.2020. 09:56 |

Završen prvi susret Napretkovog besplatnog tečaja copywritinga

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. rujna (FENA) - Prvi susret tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga održan je u četvrtak u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak - Glavna podružnica Mostar.

Tijekom prvog od osam susreta, polaznici ovog besplatnog tečaja upoznali su se s definicijom copywritinga, njegovim nastankom te prvim svjetskim copywriterima, odnosno piscima prodajnih tekstova.

Uz teorijski dio polaznici su uspješno završili svoju prvu vježbu te se upoznali s formulom za pisanje ACCA i njenom primjenom pri kreiranju objava za društvene medije.

Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga svoj idući susret ima u ponedjeljak u istom terminu i na istom mjestu, a na red dolazi formula za pisanje AIDA i njena primjena u kreiranju sadržaja u različitoj formi, na primjer službenog e-maila, newslettera, PR teksta.

Voditelj tečaja je član HKD-a Napredak Mostar, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, priopćeno je iz HKD-a Napredak Mostar.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo