Sport     | 11.09.2020. 14:21 |

Karačić: Očekujem kvalitetnu igru i pobjedu protiv Željezničara

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 11. rujna (FENA) - Jedan od derbija sedmog kola Premijer lige BiH odigrat će NK Široki Brijeg i FK Željezničar u nedjelju, 13. rujna, na stadionu Pecara.

Trener Širokog Toni Karačić optimističan je uoči nadolazećeg dvoboja.

"U pripremi ove utakmice na raspolaganju smo imali i reprezentativnu stanku koju smo iskoristili za mini pripreme u Tučepima, a odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu protiv trećeligaša Zmaja iz Makarske. Igrači jako dobro izvršavaju postavljene zadatke i optimist sam uoči novog derbija", kazao je Karačić.

Dodao je kako očekuje otvorenu utakmicu.

"U goste nam dolazi vrlo dobar suparnik koji je imao europsku utakmicu ovog tjedna, ali siguran sam kako će biti dovoljno svježi u nedjelju. Naše utakmice uvijek su otvorene i ne sumnjam da će i ovaj put biti tako. Očekujem kvalitetnu igru i naravno našu pobjedu", naglasio je Karačić.

Vezni igrač Širokog Marko Pervan istaknuo je kako se momčad nakon neugodnog poraza u Tuzli dobro rekuperirala, te da im je reprezentativna stanka dobro došla.

"Odmorili smo se i sada su naše misli fokusirane samo na Željezničar. Sigurno su kvalitetna momčad, ali imaju i određenih mana koje ćemo iskoristiti i utakmicu okrenuti u svoju korist. Ipak je riječ o derbiju, a on je uvijek motiv više za pobjedu. Istina, bilo bi puno bolje da igramo pred navijačima, ali moramo poštovati naredbe nadležnih", istaknuo je Pervan.

Kada je riječ o igračkom kadru, šef stručnog stožera Širokog najavio je kako će vjerojatno biti poštedjeti određene igrače koji rade smanjenim intenzitetom na treninzima.

Nedjeljni derbi na Pecari počinje u 18 sati uz izravan prijenos na kanalu Arenasport.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana