Stranačke aktivnosti     | 16.09.2020. 11:35 |

Saopćenje za javnost GO SDA Mostar

FENA Saopćenje

PREDMET: Obilježavanje tridesete godišnjice osnivanja GO SDA Mostar

 

Večeras će u Centru za kulturu Mostar od 19:30 sati, biti upriličena svečana sjednica Izvršnog odbora Gradske organizacije SDA Mostar povodom tridesete godišnjice osnivanja Stranke demokratske akcije u ovom gradu.

Prema riječima organizatora, svečanom sjednicom će biti obilježena godišnjica osnivanja Stranke demokratske akcije Mostar, kao i kontinuitet trajanja i političkog djelovanja iste u Gradu Mostaru.

Sjednica izvršnog odbora će biti svečanog karaktera, te će na istoj prisustvovati osnivači i svi oni koji su dali doprinos osnivanju i razvoju mostarske SDA, s posebnim akcentom na 16. septembar 1990 godine kada je i zvanično osnovan ogranak SDA u Mostaru.

Pored svečanog programa i gostiju koji će svojim prisustvom uveličati ovu manifestaciju, a obilježavanju tridesete godišnjice će, prema riječima organizatora, prisustvovati i predsjednik Stranke demokratske akcije, gospodin Bakir Izetbegović.

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana