Sport     | 17.09.2020. 08:27 |

Neymaru dvije utakmice kazne, liga pokrenula istragu o rasizmu

FENA Agencije

PARIZ, 17. rujna (FENA) - Napadač francuskog nogometnog prvaka PSG-a Brazilac Neymar suspendiran je na dvije utakmice zbog crvenog kartona zadobivenog u derbiju protiv Marseillea, a istovremeno vodstvo lige je najavilo istragu o navodnom rasizma na toj utakmici, javlja francuska novinska agencija AFP.

Najveći derbi francuskog nogometa obilježile su divljačke scene igrača i čak pet crvenih kartona koje je pokazao neuvjerljivi sudac Brissard.

Sudac je nakon tučnjave igrača u samoj završnici susreta odmah pokazao crvene kartone Laywinu Kurzawi i Leandru Paredesu iz PSG-a te Dariju Benedettu i Jordanu Amaviju iz Marseillea. Tek nakon pregleda snimke isključio je i Neymara.

Prema pisanju AFP-a najgore je prošao Kurzawa koji je kažnjen sa šest utakmica. Tri utakmice će se "hladiti" Jordan Amavi, dvije, uz jednu uvjetno, Neymar i Lenadro Paredes, a jednu utakmicu suspenzije je dobio Dario Benedetto.

Liga će istražiti ima li istine u tvrdnjama Neymara koji je optužio Alvara Gonzaleza Soberona za rasizam, a istražuje se i navodno pljuvanje Angela Di Marije prema Soberonu, prenosi Hina.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'