Bosna i Hercegovina     | 21.09.2020. 13:35 |

U SKB Mostar od posljedica koronavirusa preminule još četiri osobe  

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. rujna (FENA) – U Klinici za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar proteklog vikenda preminule su četiri osobe od posljedica povezanih s covidom-19.

Riječ je o ženi rođenoj 1960. godine iz Drvara, muškarcu rođenom 1968.godine iz Livna, muškarac rođenom 1936. godine iz Gruda i muškarac rođenom 1935. godine iz Čapljine, priopćio je Krizni stožer ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Na bolničkom liječenju u mostarskoj covid-bolnici trenutno je 49 bolesnika, od kojih su šest na neinvazivnoj i četiri na invazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a ostali su klinički stabilno.

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na covid-19 tijekom vikenda (petak, subota i nedjelja) testirana su 1.254 uzorka. U Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ) pozitivnih je 145, i to 80 iz Mostara , 26 iz Čitluka, 12 iz Čapljine, deset iz Stoca, devet iz Konjica, sedam iz Jablanice i jedna osoba iz Prozora-Rame.

Županijski i općinski sanitarni inspektori izdali su ukupno 4.549, a trenutno je na snazi 1.851 rješenje o samoizoliranju i izoliranju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo