Najave     | 25.09.2020. 17:01 |

Predstava 'Hoćemo l' VIŠE?' u Ljubuškom

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 25.rujna (FENA) - Udruženje dramskih umjetnika Altteatar Sarajevo svoju predstavu "Hoćemo l' VIŠE", nastalu pod rediteljskom palicom Admira Glamočaka, izvest će 26.rujna u hotelu "Bigeste" u Ljubuškom, s početkom u 20 sati.

Spomenuta predstava proizvod je glumačkih radionica koje su se održale u devet lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini.

"Predstava prikazuje probleme mladih u današnjem sustavu razbijajući pritom stereotipe. Radnja predstave je u Domu kulture kojeg mladi nastoje oživjeti. U Domu kulture održava se i predizborna kampanja za nadolazeće izbore, pri čemu mnogi zadaci oko sređivanja sale ometaju postavljanje predstave. Odlučni u tome da zaustave iskorištavanje mladih od strane vlasti, mladi svoju predstavu vode u smjeru revolucije" priopćeno je iz Udruge mladih Agape.

Nakon prikazivanja u Ljubuškom, ekipa ide na turneju po bh. gradovima te će predstava biti prikazana u Trebinju 27. rujna, u Brčkom 1. listopada, a zatim u Doboju 2. listopada te Prijedoru 3. listopada. Ulaz za sve predstave je besplatan. 

Predstava će biti izvedena  uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom