Magazin     | 25.09.2020. 12:52 |

Centar Skenderija poklanja besplatne termine klizanja 27. septembra

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. septmbra (FENA) - Centar Skenderija, povodom posljednjeg dana Ljetnog klizališta, u nedjelju 27. septembra poklanja besplatan ulaz na klizanje svim posjetiocima i to u tri termina u trajanju od 1 sata i 15 minuta, a sa početkom u 11, 15 i 19 sati.

- Pozivamo sve sugrađane i goste grada da nam se pridruže uz poštovanje propisanih mjera, te da skupa uživamo u posljednjem danu ove sezone Ljetnog klizališta - saopćeno je iz Centra Skenderija.

Od 15. juna građani i gosti Sarajeva mogli su uživati u Ljetnom klizalištu na sarajevskoj Skenderiji, u dvorani "Mirza Delibašić".

Uprkos pandemiji i uz pridržavanje mjera, protekla tri mjeseca, Ljetno klizalište ugostilo je veliki broj posjetilaca, održan je klizački kamp u organizaciji Saveza klizačkih sportova BiH i Srbije, a veliki broj klubova iz BiH je na ledenoj plohi redovno održavao trenažne procese.

- Ponovno postavljanje ledene plohe planirano je za decembar kada će na sarajevskoj Skenderiji otpočeti ovogodišnja Zimska čarolija, projekat na koji smo izuzetno ponosni i koji će našim sugrađanima i gostima uljepšati zimske dane i novogodišnje praznike - poručili su iz Centra Skenderija. 

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu