Kultura     | 26.09.2020. 11:31 |

Više od 100 vozila na otvaranju Drive-in Cinema Zenica

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 26. septembra (FENA) - Drive-in cinema Zenica sinoć je otvorio film "The Gentlemen", a na programu za vikend su “The Nice Guys” i “Baby Driver”, saopćeno je iz CINEA-e.

Da je interes publike veliki svjedoči i veliki broj prodatih karata i više od 100 vozila već prvu noć programa. Na večerašnjoj projekciji su i članovi Udruženja “Pogled” koji su za ekipu CINEA-e izradili bedževe i danas ih ugostili u svojim prostorijama u Zenici. Savršenu filmsku noć upotpunilo je i razvedravanje tako da najavljene kiše ipak nije bilo.

Drive-in Cinema Zenica neće pokvariti ni najavljena kiša i ružno vrijeme, s obzirom na to da se ton filma sluša preko radio prijemnika u vozilima.

"Podesite radio na 94,9 FM. Ova stanica Vam omogućava da film čujete kroz zvučnike automobila i pruža najbolji kvalitet zvuka” - poručuju iz CINEA-e.

Kino je postavljeno na krovu shoping centra “Džananović”. Ulaz je otvoren svaki dan od 19 sati, dok će projekcije filmova počinjati u 20 sati. Karte se, osim u sistemu kupikartu.ba, mogu kupiti i na CINEA prodajnom mjestu u Shoping Centru Džananović svaki dan od 12-20 sati ili pred projekciju filma. U prodaji je još malo karata za vikend projekcije.

- Pokretanje bilo kakve vrste kina, dok se u isto vrijeme pridržavamo mjera fizičke distance nije bio lak zadatak, ali drago nam je što smo vidjeli da našu publiku možemo imati za najbitnije partnere te kako nam se pridružuju u našim planovima da napravimo jedno ultimativno iskustvo u gledanju filmova ove sezone - poručuju organizatori.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'