Bosna i Hercegovina     | 28.09.2020. 16:24 |

'Europski tjedan sporta' u Brčkom s ciljem poticanja na fizičke aktivnosti

FENA Saopćenje

BRČKO, 28. rujna (FENA) - Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić u ponedjeljak se sastao s ministricom civilnih poslova BiH Ankicom Gudeljević u povodu manifestacije "Europski tjedan sporta" u Brčkom, s kojom je razgovarao o različitim aspektima suradnje Distrikta i navedenog ministarstva.

Moto ovogodišnjeg tjedna sporta je "Budi aktivan", a održava se s ciljem poticanja što šire javnosti o značaju fizičkih aktivnosti ne samo jednom godišnje nego tijekom cijele godine, priopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Sastanku su nazočili i zamjenik gradonačelnika Anto Domić te predstojnik ureda ministrice Gudeljević Davor Bošnjak, a nakon sastanka izaslanstva Distrikta i Ministarstva civilnih poslova (MCP) uputilo se prema Trgu mladih gdje su upriličene aktivnosti u povodu ove manifestacije.

Jedna od aktivnosti je i izložba sportskih eksponata veleposlanika Borisa Vrhovca i sportaša Brčko distrikta, a tom prigodom mladi sportaši različitih kategorija promovirali su svoje klubove i aktivnosti.

Organizator svih aktivnosti je Odjel za gospodarski razvitak, sport i kulturu Brčko distrikta BiH u suradnji s Uredom gradonačelnika Distrikta i Ministarstvom civilnih poslova BiH, te uz potporu Europske unije.

"Sport nije, niti smije biti privilegija odabranih. Svaki čovjek može i treba naći svoj način za očuvanje tjelesnog zdravlja čak i kada pomisli da je to nemoguće", stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'