Sport     | 29.09.2020. 11:57 |

Judo klub 'Borsa' provodi 'Beactive' program u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29.rujna (FENA) - U povodu Europskog tjedna sporta, koji traje 23. do 30.rujna, Sportski kolektiv grada Mostara Judo klub "Borsa" provodit će "Beactive" program u tom gradu pod nazivom "Super Leo te zove… Budi fit!".

Program će biti održan u srijedu, 30. rujna u parku "Zrinjevac", u vremenskom razdoblju od 16 do 20 sati.

Borsa spomenuti događaj organizira u suradnji s Europskom komisijom i Federalnim ministarstvom kulture i sporta, a cilj projekta je poticanje ljudi na bavljenje sportom te su u projektne aktivnosti uključeni i fitness treneri i nutricionisti, kao i razni animatori i volonteri.

"U okolnim zemljama Europski tjedan sporta i bogati popratni događaji posljednjih godina dobivaju na sve većem značaju i okupljaju velik broj sudionika, a organizatori spomenute sedmodnevne manifestaciju su središnji državni uredi za sport koji ulažu velika financijska sredstva na promociju sporta kako bi potakli ljude na bavljenje tjelesnom aktivnošću,a na taj način i zdravijim načinom života.

Ove godine Judo klub "Borsa" dobio je zadatak da približi sport i značaj bavljenja tjelesnom aktivnošću građanima grada Mostara" priopćili su organizatori.

Program će biti raznovrstan, a svim sudionicima i prolaznicima omogućiti će se besplatni savjeti fitness trenera o važnosti tjelesnog vježbanja, besplatni savjeti sa nutricionistom, aktivnosti za djecu, vježbice i igrice sa Super Leom i Lola Klaunovima, aktivnosti za odrasle (fitness izazovi), degustacija zdravih prirodnih sokova, druženje uz glazbu i slične aktivnosti.

Organizatori su pripremili i mnoge simpatične i zdrave nagrade za sve sudionike, navodi se u priopćenju.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo