Sport     | 29.09.2020. 19:47 |

NFL: Tennessee i Minnesota prekidaju aktivnosti zbog covida-19

FENA Agencije

NASHVILLE, 29. rujna (FENA) - Osam pozitivnih slučajeva na novim testiranjima na covid-19 zabilježeni su kod igrača i zaposlenika NFL kluba Tennessee Titans te su zbog toga u utorak ujutro suspendirane sve klupske aktivnosti, a isti je slučaj i s Minnesota Vikingsima koji su u nedjelju ugostili Titanse na svom stadionu.

"U utorak ujutro rezultati su pokazali tri pozitivna slučaja među igračima i pet pozitivnih među klupskim osobljem. Titansi će prekinuti sve klupske aktivnosti koje uključuju osobne kontakte. Isto će učiniti i Vikingsi, koji su u nedjelju igrali protiv Titansa", priopćili su iz ureda Nacionalne lige američkog nogometa (NFL).

"Oba kluba usko surađuju s NFL-om i NFL-ovom udrugom igrača, uključujući o naše epidemiologe, kako bi doznali sve bliske kontakte, proveli dodatna testiranja i pratili razvoj događaja. Pri donošenju svih odluka zdravlje i sigurnost će biti u prvom planu", prenosi Hina NFL-ovo priopćenje.

U izvješću o pozitivnim rezultatima nisu otkrivena imena igrača koji su zaraženi novim koronavirusom.

Vikingsi su u svom priopćenju naveli da slijede protokole, iako su svi rezultati na testiranju njihovih igrača i zaposlenika bili negativni.

"Prema protokolu NFL-a odmah ćemo prekinuti sve aktivnosti koje uključuju osobni kontakt i zatvoriti trening-centar", priopćili su iz Minnesote.

Ovo je prvi slučaj zaraze u klubovima NFL-a otkako je prije tri tjedna započela nova sezona. U predsezoni je zabilježen značajan broj lažnih pozitivnih rezultata.

Utorak je, inače, slobodan dan za NFL igrače, osim onih kojima je potrebna medicinska pomoć.

Minnesota bi u nedjelju trebala gostovati kod Houston Texansa, a Tennessee bi u Nashvilleu trebao ugostiti Pittsburgh Steelerse.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo