Stranačke aktivnosti     | 30.09.2020. 14:59 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 30. rujna 2020. god.
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović na obilježavanju 30. obljetnice HDZ BiH u Bihaću: Žurno riješiti sva sigurnosna i egzistencijalna pitanja s kojima se suočava bihaćki kraj

U Bihaću je obilježena 30. obljetnica utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice BiH kojoj je nazočio i predsjednik HDZ BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH dr. Dragan Čović.

U sklopu posjete i svečanog obilježavanja obljetnice HDZ-a BiH, predsjednik Čović bio je na prijemu i kod bihaćkog gradonačelnika Šuhreta Fazlića s kojim je razgovarao o aktualnim projektima na prostoru Grada Bihaća, kao i svim sigurnosnim izazovima s kojima se bihaćki kraj suočava zbog nekontroliranog protoka migranata.

Na sastanku je zaključeno kako državna razina, s obzirom na svoje nadležnosti, mora kontrolirati akumuliranje migranata na ovome zapadnom dijelu BiH te uz koordinaciju nadležnih policijskih i pravosudnih institucija spriječiti sve veće međusobne sukobe među migrantima, kao i sve učestalije napade i provale u obiteljske kuće.

Domaćini današnjeg obilježavanja 30. obljetnice utemeljenja GO HDZ BiH Bihać predsjednik GO HDZ BiH Bihać Saša Sokač skupa s predsjednikom ŽO USŽ HDZ BiH Franjom Jurićem, predstavili su trenutne aktivnosti i pripreme za predstojeće lokalne izbore u Bihaću.

Predsjednik Čović izdvojio je važnost da se glas hrvatskog naroda čuje na prostoru Grada Bihaća, ne samo zbog infrastrukturnih projekata od lokalnog značaja, nego i zbog uloge hrvatskog naroda u najgorim vremenima opsade bihaćkog kraja.

Predsjednik Čović je dao potporu okupljenoj koaliciji u okvirima HNS-a kako bi kroz zajedništvo Hrvata na ovome prostoru imali važan glas prema svim budućim, ali i aktualnim strateškim projektima Bihaća.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo