Bosna i Hercegovina     | 30.09.2020. 15:35 |

Usvojeno više prijedloga na sjednici Vlade Brčko distrikta BiH

FENA Saopćenje

BRČKO, 30. rujna (FENA) - Vlada Brčko distrikta BiH na sjednici održanoj u srijedu usvojila je Prijedlog zaključka u svezi s Informacijom o napretku u implementaciji projekta "Luka Brčko" na prijedlog Odjela za gospodarski razvitak, sport i kulturu.

Vlada je usvojenim zaključkom zadužila Odjel za prostorno planiranje i imovinskopravne poslove da pokrene proceduru izmjene prostorno-planske dokumentacije neophodne za dobivanje lokacijskih uvjeta i građevinske dozvole za ovaj projekt, priopćeno je iz Vlade Brčko distrikta BiH.

Usvojen je i Prijedlog odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s pozicije Dotacije neprofitnim organizacijama za 2020. godinu u Odjelu za stručne i administrativne poslove-Pododjel za potporu mjesnim zajednicama, udrugama građana i nevladinim organizacijama - II. dio i Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za imenovanje člana Upravnog odbora Razvojno-garantnog fonda, a informacija u vezi s pozivom za suradnju na projektu "Starenje i zdravlje" primljena je k znanju.

Vlada Distrikta također je usvojila Prijedlog zaključka o izmjeni Zaključka o imenovanju člana za Koordinacijski odbor za izvozno orijentirane sektore i Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti predstojniku Odjela za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo za potpisivanje protokola o korištenju podataka dostavljenog od strane Agencije za statistiku BiH.

Razmatran je i dopis Ministarstva sigurnosti BiH i imenovanje predstavnika za sudjelovanje u radnoj skupini za izradu državne strategije za prevenciju i borbu protiv terorizma 2021.-2026. godine, kao i Izvješće o radu Upravnog odbora Razvojno-garantnog fonda Brčko distrikta BiH za razdoblje 1. siječnja do 30. lipnja 2020. godine, stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana