Najave     | 01.10.2020. 09:34 |

Ekonomski fakultet SUM-a domaćin online Regionalnog susreta katedri za marketing

FENA Saopćenje

MOSTAR, 1.listopada (FENA) - Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru domaćin je online Regionalnog susreta katedri za marketing, koji će u organizaciji profesora sa smjera marketinga tog fakulteta biti održan u petak, 2. listopada.

Okvirna tema susreta je "Znanstveni i nastavni rad na katedrama za marketing: izazovi i perspektive", a  nazočit će mu profesori i asistenti marketinga s 22 fakulteta iz šest zemalja regije.

Prvi dio susreta počet će uvodnim predavanjem prof.dr.sc. Matevza Raskovica, pročelnika za učenje i nastavu na School of Marketing and International Business, Victoria University of Wellington, Novi Zeland, priopćili su organizatori.  

U drugom dijelu susreta predviđeno je predstavljanje katedri sa osvrtom na mogućnosti regionalne suradnje.

Na susretu će biti predstavljene katedre s ekonomskih fakulteta iz Beograda (dva fakulteta), Ljubljane, Maribora, Podgorice (dva fakulteta), Skoplja, Zagreba, Pule, Osijeka, Rijeke, Dubrovnika, te Sarajeva, Tuzle i Mostara. Ostali predstavnici s katedri će sudjelovati u panelu.

Nakon što je nekoliko godina tradicionalni regionalni susret katedri za marketing izostao, Ekonomski fakultet nastavlja ponovno potaknuti tradiciju od prije tri godine kada su domaćini bili Ekonomski fakultet u Sarajevu, a potom i Ekonomski fakultet u Zagrebu, navodi se u priopćenju.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana