Stranačke aktivnosti     | 01.10.2020. 14:34 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 1. listopada 2020. god.
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović posjetio novoobnovljene prostorije HVIDR-e te Udrugu obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja HVO HB

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović posjetio je danas novoobnovljene prostorije Središnjice županijskih zajednica HVIDR-e HVO HB te se sastao s članovima Udruge.

Prilikom posjete razgovarano je o funkcioniranju HVIDR-e, planovima i aktivnostima koje je Udruga prezentirala a odnose se na zaštitu sudionika Domovinskog rata. Razgovarano je i onim problemima koji se odnose na opterećenje u radu Udruge te problemima koji nisu riješeni.

Predstavnici HVIDR-e zahvalili su se predsjedniku Čoviću na posjeti, kao i pomoći u radu svim braniteljskim udrugama i braniteljskoj populaciji.

Predsjednik Čović i ovom posjetom iskazao je punu potporu aktivnostima koje HVIDRA planira u idućem vremenu.
Predsjednik Čović sastao se i sa vodstvom Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu HVO HB.

Ovom prilikom razgovarano je o kontinuiranoj pomoći ovoj Udruzi kao i obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.

Predsjednik Čović je i danas naglasio važnost dobre organizacije braniteljskih Udruga, podržao njihovo vodstvo, pozdravio aktivnosti kao i nastojanja da uz sve raspoložive načine pomognu braniteljsku populaciju.
Na kraju sastanka dodjeljena je zahvalnica predsjedniku Čoviću za pomoć i posebnu pozornost prema braniteljima i njihovim obiteljima koji su u potrebi.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije