Bosna i Hercegovina     | 02.10.2020. 11:38 |

Radmanović i Špirić čestitali nacionalni dan NR Kine

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. oktobra (FENA) - Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nebojša Radmanović i predsjedavajući Doma naroda PSBiH Nikola Špirić povodom 1. oktobra, Nacionalnog dana Republike Kine, uputili su čestitku predsjedniku Svekineskog narodnog kongresa Liju Zhanshuu, saopćeno je iz Parlamentarne skupštine BiH.

- Čast nam je i zadovoljstvo da Vam uputimo najiskrenije čestitke povodom 1. oktobra, Nacionalnog dana Narodne Republike Kine, i zaželimo dalji napredak i prosperitet Vaše zemlje. Koristimo i ovu priliku da izrazimo zadovoljstvo dosadašnjim veoma dobrim odnosima između naše dvije države i nadu da ćemo i dalje zajednički unapređivati saradnju u svim oblastima od interesa za Bosnu i Herceginu i Narodnu Republiku Kinu na zadovoljstvo svih građana i naroda - stoji u čestitki. 

Radmanović i Špirić pozvali su Zhanshua da posjeti BiH. 

- Uvjereni da i susreti delegacija na najvišem nivou doprinose jačanju i unapređenju bilateralne saradnje, želimo da Vam uputimo poziv da posjetite Bosnu i Hercegovinu. Uz iskrene i srdačne čestitke povodom vašeg velikog praznika, dozvolite da Vam još jedanput uputimo izraze najdubljeg uvažavanja - navodi se u čestitki.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta