Regija     | 04.10.2020. 09:55 |

Jandrokovića zbog korone vozili u bolnicu  

FENA Agencije

ZAGREB, 4. listopada (FENA) - Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, kojem je u petak potvrđena dijagnoza covida-19, u subotu je kolima Hitne pomoći dovezen u Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", no ubrzo je vraćen kući.

 Nije poznato je li predsjedniku Sabora pozlilo ili je išao na dogovoreni pregled, prenosi Jutarnji list u broju od nedjelje.

Par sati prije Jandrokovićeva odlaska u bolnicu u HDZ-u su rekli da se Jandroković osjeća dobro, da ima blage simptome i da je na kućnom liječenju.

Jandroković se testirao u petak, a prethodnih dana bio je u kontaktu sa zaraženom osobom, zbog čega je u srijedu završio u samoizolaciji.

Naime, predstojniku njegova ureda još u utorak navečer potvrđeno je da je zaražen. Dok je šef Sabora Gordan Jandroković odsutan sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora.

U samoizolaciji su i potpredsjednik Sabora Željko Reiner, tajnik Sabora Davor Orlović te još četvorica djelatnika u kabinetu predsjednika Sabora.

Reinerov nalaz, koji je dobio u petak navečer, bio je negativan, ali će on, kako su rekli u stranci, u samoizolaciji ostati do 12. listopada. Nakon toga će se još jednom testirati.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!