Bosna i Hercegovina     | 05.10.2020. 09:32 |

Herceg čestitao Svjetski dan učitelja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. listopada (FENA) - U povodu Svjetskog dana učitelja predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg uputio je čestitku prosvjetnim djelatnicima.

''Poštovani učitelji, nastavnici i profesori, poštujući vaš rad koji nadrasta status profesije odnosno odgovara istinskom životnom pozivu, s osobitom vam radošću čestitam Svjetski dan učitelja. Prosvjetni djelatnici imaju presudnu ulogu u životu svakoga čovjeka, a naše učitelje, nastavnike i profesore pamtimo cijelog života. Zato vaše zvanje i jest na razini poslanja koje svaki član društvene zajednice mora znati ispravno vrednovati i osobito poštovati.

Vlada HNŽ je, svjesna kako je ulaganje u izobrazbu najbolje ulaganje u budućnost, učinila značajne iskorake kako bi poboljšala materijalni status i uvjete rada prosvjetnih djelatnika i boravka učenika u školama. Nastavit ćemo i dalje podupirati projekte u obrazovanju što je jednim od ključnih kotača u razvitku i boljem sutra za naše društvo u cjelini", stoji u čestitki predsjednika Vlade HNŽ-a.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'