Servisne informacije     | 05.10.2020. 14:19 |

Pretežno oblačno vrijeme s kišom tokom prijepodneva u BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 5. oktobra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra se, u ranim jutarnjim satima, očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom ili lokalnim pljuskovima u Hercegovini, sjevernim, istočnim i u dijelovima centralne i zapadne Bosne. U ostatku dana, uglavnom, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom prijepodneva još ponegdje na jugu može biti slabih lokalnih pljuskova. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 11 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 20 do 26 stepeni. 

U Sarajevu u jutarnjim satima bit će pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku dana smanjenje naoblake. U jutarnjim satima je moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura oko 13, a dnevna oko 24 stepena.

U BiH danas je bilo umjereno do preteženo oblačno vrijeme. Kiša je zabilježena ponegdje u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. 

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 9, Ivan-sedlo 15, Livno 19, Bihać, Bugojno, Grude, Mostar, Sanski Most, Široki Brijeg 22, Gradačac 23, Jajce, Neum, Sarajevo, Stolac 24, Tuzla 25, Zenica 26, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta