Bosna i Hercegovina     | 06.10.2020. 11:22 |

Godišnjica smrti Dragana Vrankića

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 6. listopada (FENA) – Na današnji dan 2019. godine preminuo je Dragan Vrankić, jedan od najistaknutijih političara u postdaytonskoj Bosni i Hercegovini.

U priopćenju za javnost HDZ-a BiH navodi se kako je Dragan Vrankić, dosljedan i temeljit u svim poslovima koje je obavljao, uspješno zastupao i provodio politiku izgradnje moderne Bosne i Hercegovine u kojoj će svi narodi, uključujući i njegov hrvatski, biti jednakopravni.

"Otišao je s političke i životne pozornice bez ijedne ružne riječi upućene onima s kojima je surađivao, ali i onima s kojima je ulazio u političke borbe kao župan, ministar, zastupnik ili revizor. Cijelu političku karijeru radio je u interesu svog hrvatskog naroda, stranke HDZ-a BiH, Hrvatskog narodnog sabora (HNS) ali nikada protiv drugih.

Naprotiv, njegova zaostavština pokazuje da je naš Dragan sve svoje odgovorne dužnosti u Bosni i Hercegovini obnašao savjesno i profesionalno, u interesu svoje domovine i svih njenih stanovnika. Danas nam ostaje da žalimo što smo ostali bez njegovog znanja i mudrosti, ali i ponosni što smo dijelili iste političke i nacionalne ideje s čovjekom kakav je bio Dragan Vrankić", dodaje se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'