Magazin     | 06.10.2020. 12:36 |

Princ William odbio ručak s Harryjem

FENA Internet

LONDON, 6. listopada (FENA) - Svađa između britanskih prinčeva Williama i Harryja poznata je svima i ako su mnogi pomislili kako je dosada bilo primirje, stigao je nastavak.

Kako je priča uistinu zanimljiva širokoj javnosti, stručnjak za kraljevsku obitelj Robert Lacey je cijelu priču odlučio raspisati u novoj knjizi "Battle of Brothers: William and Harry – The Inside Story of a Family in Tumult". Uz sve što je u njoj otkrio, govori i o tome kako je William odbio ručati s mlađim bratom ranije ove godine, prenose mediji.

Prema njegovim riječima, kraljica Elizabeta je netom prije Megxita sazvala obiteljski ručak, čega stariji princ nije htio biti dio. "Kraljica je predložila da se obitelj tog poslijepodneva okupi na ručku prije njihovog velikog odlaska, ali je William odbio poziv svoje bake", piše Lacey u knjizi i dodaje da je rekao kako će se pojaviti na službenom sastanku, ali ne i na obiteljskom druženju. Koliko je sve intenzivno u njihovom odnosu, upravo potvrđuje i ova činjenica da se William usudio odbiti kraljicu.

Inače, prije nekoliko se dana pisalo o tome kako je princ na izmaku snaga. Naime, sa suprugom Kate navodno planira put u Los Angeles, gdje će se napokon suprotstaviti mlađem bratu i njegovoj supruzi Meghan. "Meghan i Harry su mu 'stali na žulj' i ne može više izdržati", rekao je nedavno izvor blizak kraljevskoj obitelji. Prema svemu sudeći, stariji kraljevski par se nikako ne može pomiriti s činjenicom da je Harry zbog supruge i sina izdao cijelu obitelj. 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'