Stranačke aktivnosti     | 06.10.2020. 13:19 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 6. listopada 2020. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović na radnom sastanku u Neumu: Zajedničkim snagama ostvariti pobjedu u Neumu i krenuti još snažnije u rast i razvoj ove općine

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović bio je danas u radnoj stranačkoj posjeti u Neumu pred početak službenog dijela kampanje za predstojeće lokalne izbore. Na današnjem sastanku rezimirane su dosadašnje pripreme i aktivnosti svih članova uključenih u izborni proces.

Predsjednik dr. Čović istaknuo je kako, dobra atmosfera kandidata za načelnika i kandidata s liste, kao kombinacija novih osoba i mladih ljudi, predstavljaju snažan motiv da se ostvari uvjerljiva pobjeda u Neumu. „Moderna cesta koja uvezuje pravac Stolac – Neum, uz mega projekt Pelješkog mosta naslonjenog na neumsku općinu otvaraju ogromne infrastrukturne i gospodarske mogućnosti za neumski kraj. Dobru atmosferu koja vlada pred predstojeće izbore, uz potporu svih razina za koju procijenite da vam je potrebna, iskoristiti za ostvarenje uvjerljive pobjede te da još snažnije krenemo u razvoj ove općine“, izdvojio je predsjednik Čović.

„Neum je turistička destinacija koja nudi ogroman potencijal i u drugim oblastima. Uz osnovnu turističku djelatnost moj cilj je pokrenuti druge djelatnosti kako bismo otvorili nova radna mjesta i stvorili širok okvir za ekonomska i gospodarska ulaganja. Imamo pobjedničku ekipu, izvrsnu atmosferu i motivirani smo pokazati da je HDZ BiH najjača snaga u Neumu koja će ovdje napraviti sve preduvjete i služiti kao primjer svim drugim općinama i gradovima“, istaknuo je Dragan Jurković, kandidat za načelnika.

„Svi započeti infrastrukturni projekti su u završnoj fazi. Naša obveza kao općinske organizacije je pokazati ozbiljnost i zajednički rad na terenu. HDZ BiH će imati svoga načelnika i većinu u Općinskom vijeću Neum, ali slijedi nam i naša obaveza, znači, rad na terenu i rezultat će doći. Snaga koju imamo, uz zalaganje za početak novih projekata koji imaju dugoročno značenje za Neum su najveći motiv za predstojeću kampanju“, kazao je aktualni načelnik općine Neum, dr. Živko Matuško.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu