Stranačke aktivnosti     | 06.10.2020. 17:03 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 6. listopada 2020. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović u posjeti Grudama: Općina Grude ima sve preduvjete europskog poslovnog ambijenta i osobine najrazvijenije lokalne jedinice u BiH

Današnje posjete i radne sastanke predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović završava u Grudama i sastankom s aktualnim načelnikom Ljubom Grizeljom i kandidatom HDZ BiH za predstojeće lokalne izbore i izaslanstvom OO Grude.

Posjet općini Grude započeo je obilaskom Poslovne zone koja je infrastrukturno već dobila uvjete za njeno pokretanje u punom kapacitetu.

Načelnik Grizelj na sastanku je izdvojio krucijalne projekte koji je Općina Grude uspješno realizirala te viziju budućeg razvoja ove općine koja ima najuspješnije statističke parametre koji se tiču razvoja lokalnih jedinica na razini Bosne i Hercegovine. Prvenstveno, izdvojena je izgradnja poslovnih zona koja je podignula razinu direktnih investicija. Uz granu poduzetništva, strateški projekt od ključne važnosti odnosi se na poljoprivredni sektor adaptacijom Imotsko – bekijskog polja kojim bi se proizvodnja dobara podigla na impozantnu razinu.

Predsjednik Čović izdvojio je kako su svi tehnički uvjeti i konstantan rast u svim granama, općinu Grude smjestile na europsku razinu kroz osiguranje dugoročnih projekata koji su nužni za razvoj jedinica lokalne samouprave učinivši je jednom od najrazvijenijih općina u BiH.

Nakon posjeta Neumu, Čitluku i Ljubuškom, predsjednik Čović je posjetom općini Grude pružio potporu općinskoj organizaciji za aktivnosti i pripreme u povodu predstojećih lokalnih izbora.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta