Stranačke aktivnosti     | 08.10.2020. 09:35 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović u Kiseljaku - Vjerujem kako će rad načelnika biti vrednovan od strane birača

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović boravio je sinoć u radnoj posjeti Općinskom odboru HDZ-a BiH Kiseljak.

Radna večera sa članovima Općinskog odbora te dužnosnicima HDZ-a BiH u Kiseljaku dio je redovnih posjeta općinama odnosno gradovima u sklopu što bolje pripreme za predstojeće lokalne izbore.

Prije sastanka, predsjednik Čović je u izjavi za medije predstavio razloge posjete kao i očekivanja od Općinskog odbora u Kiseljaku: „Očekivanja su velika, planovi su bili ogromni protekle četiri godine i vjerujem da je načelnik zajedno sa suradnicima osmislio dinamične i naredne četiri godine, svakako uz projekte o kojima pričamo već neko vrijeme. I danas smo dolazeći u Kiseljak vidjeli da se mnogo toga radi, novi kružni tokovi, radovi na infrastrukturi, nova zgrada Doma zdravlja napreduje i puno drugih planova, tako da imamo puno toga o čemu ćemo razgovarati i nastojati prepoznati kako možemo pomoći s viših razina vlasti tako da pomognemo i rasteretimo općinske resurse“, kazao je predsjednik Čović te se osvrnuo na spomenute posjete.

„Kako bi sagledali stanje prije početka kampanja, obilazimo sve općine i gradove i naš plan je u svim sredinama gdje imamo Hrvate kao većinu dobiti načelnika odnosno gradonačelnika, kao i većinu u Vijećima. Tako sam siguran da ćemo to uspjeti i u Kiseljaku, jer vjerujem kako će rad koji je iza sebe ostavio aktualni načelnik biti vrednovan kod našeg biračkog tijela. No, moramo raditi i naredne četiri godine kao da su izbori svaki dan i realizirati sve one projekte koji naši žitelji od nas očekuju“ zaključio je.

Načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak kazao je kako je ova redovita, radna posjeta prilika za sagledati sve ono urađeno u protekle četiri godine. „Posebno pažnju posvetit ćemo  planovima za budućnost te predsjedniku Čoviću predstaviti projekte za koje očekujemo podršku viših razina vlasti. Nalazimo se u predizbornom vremenu no mi smo kampanju počeli prije četiri godine i sve ono što smo obećavali da ćemo uraditi od infrastrukture, socijalne zaštite, zdravstva, obrazovanja, kulture i sporta ispunjavamo u potpunosti. Kada je u pitanju realiziranje određenih projekata oni su naravno uvjetovani i financijskom situacijom i tu ćemo tražiti značajnu podršku“ kazao je načelnik.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo